tirsdag 30. september 2014

Muserødbete! og grønnsakssuppe

Selv om man ikke spiser kjøtt, er det fortsatt innafor å spise denne musa? Den smakte nemlig fortreffelig i grønnskassuppa jeg laget!


Tips til grønnsakssuppe:

Makaroni
Rødbete (bør koke litt lenger enn de andre grønnsakene)
Gulerot
Potet
Purre
Kålrot
Søtpotet
Kikerter
Pastinakk
2xbuljongterninger
Vann

Det går selvsagt å bruke andre rotgrønnsaker om du har det, dette var utvalget som lå i kjøleskapet akkurat da. Del grønnsakene i terninger og fyll med vann så det dekker over grønnsakene. Legg buljongterningene i vannet. La det koke opp og koke i 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Voila, farlig godt suppe. Den var så god at rottweileren spiste opp siste rest av suppa, slik at jeg ikke fikk mer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Populære innlegg